PROJECTS

In speciale projecten kan dj Slowpoke zijn muzikale creativiteit de vrije loop laten. Wilt je ook genieten van zijn speciale muzikale twists als De Tropen, Heavy Metal Disco, Drikus en Dolores’s Duistere Discotheek of De Ballroom? Informeer naar de beroemde ingrediënten of stel samen met Slowpoke een speciale blend samen voor jouw unieke event.

“Door de perfecte ingrediënten in de blender te gooien, ontstaat een frisse, verrassende cocktail met een flinke bite als resultaat.”

DE TROPEN

Het nieuwe dj-collectief waarin Slowpoke deelneemt is De Tropen - Tropical Vibes. Hun missie is duidelijk: De Tropen gaan je booty slopen tijdens een zweterig tropisch feest. De Tropen waren te beluisten op festivals als Ben de Vlegel, Herfstdrift (Nijmegen) en voorzien binnenkort de bezoekers van het nieuwe Lowlands-broertje van MOJO; Down The Rabbit Hole, van hun zompige en tropische mix met de roots rondom de evenaar. Global bass, calypso, bossa, booty, mambo, moombah, baile, afro, ghetto, kaseko, dancehall, mento en meer? Boek ze nu want it's gettin' hot in here!

HEAVY METAL DISCO (HMD)

Heavy Metal Disco is dé avond voor iedereen met gevoel voor humor die metal en hardrock een warm hart toedraagt. Zowel een ‘trip down memory lane’ als lekker losgaan op de nieuwe dikke heavy tracks en clips met een knipoog! Voor de liefhebbers van VARA's vuurwerk, Dynamo Open Air, Roadburn, Fortarock en … Spinal Tap een mustsee. 
DJ's Psy(((o))), MV en Slowpoke van o.a. Roadburn-, Doornroosje-, Lowlands-, Fortarock- en Roskilde-fame hebben platenkoffers zo diep als de krochten van de hel, en video's om je klauwen bij af te likken.

DRIKUS & DOLORES's DUISTERE DISCOTHEEK

Laat Drikus en Dolores je gastheren zijn op je weirdste muzikale trip. In een setting die je doet denken aan je vreemdste ijldromen tovert groefridder Slowpoke speciaal voor dit festijn de obscuurste dansplaten uit de krochten van zijn koffers. Vietnamese Beatle-adepten, Duitse krautfunk, dubstep met een toverdosis miauw-miauw. De gayste disco en krankzinnigste no wave – alles in één dampende smeltkroes. Be there or be aware ...

Aankondiging Zwarte Cross 2012

 

 

Contact

06 14 79 33 08

info@djslowpoke.com