ABOUT

‘Slowpoke draait veel. In Nijmegen en ver daarbuiten. Buiten zijn vaste avonden in Doornroosje en Merleyn, heeft hij zo’n beetje alle clubs en zalen wel eens aangedaan. Met zijn buitengewoon eclectische mix van platen is het duidelijk dat Slowpoke niet zo van de hokjes is, maar de pareltjes uit alle denkbare genres weet te vissen. Dat hij daarnaast ook nog eens zijn publiek steevast aan het dansen krijgt, kun je op de Deining zelf ervaren.’ (www.dedeiningfestival.nl 2012)

 

NIJMEGEN - Een Nijmeegse delegatie reist dit weekend af naar Paaspop in Schijndel. Op het driedaags festival treden meer dan 100 artiesten op uit binnen- en buitenland. Een flink deel daarvan komt uit de Waalstad. Zo treden onder meer Navarone, Go Back To The Zoo, Black Bottle Riot, dj Slowpoke en dj St. Paul op. Lees verder ... (De Gelderlander, 14-04-2014)

 

De Tropen, ook van Nijmeegse makelij, onderhoudt de gasten in De Hofnar. Wat ze doen is tegelijk eclectisch en vermakelijk. Deze heren brengen geen typische muziek. Het gaat van Indiase dansplaten naar Nepalese breakbeats, baile funk en balkankermis met een hoog hysteriegehalte. Hier wordt echte muziek gedraaid en het swingt de pan uit. Lees verder ... (Recensie Herfstdrift, De Tropen, 2013)

 

Dj slowpoke, de volgens sommige breedst draaiende DJ van Nederland doet al een tijdje mee. Tweeëntwintig jaar om precies te zijn: "Op mijn twaalfde begon ik in jongerencentra te draaien" Lees verder ... (Rock en roll info, Beautiful People, 2009)

 

Na een eerste kennismaking met dj'en eind jaren 80 stort deze muzikale maniak zich halverwege de ninetees op een veelheid aan stijlen van Wave en punk naar Hip-hop en acid house, funk soul en crossover. zijn brede muzikale kennis en uptempo draaistijl zorgde al snel voor een flink aantal optreden in alle mogelijke clubs in Nederland. Lees verder ... (The Agenda, 2011)

 

TURNING TABLES CV

  • Festivals, zoals Lowlands, Free Your Mind, De Affaire, Oranjepop, Zwarte Cross en dit jaar Down The Rabbit Hole, Habana aan de Waal / Het Eiland
  • Poppodia, zoals De Vloer (Utrecht), Burgerweeshuis (Deventer), Doornroosje (Nijmegen), Klokgebouw (Eindhoven)
  • Bedrijfsfeesten (div. ministeries, gemeenten, universiteiten en hogescholen, Rabobank, NUON, etc.)
  • Bruiloften (van schuur tot posh kasteel), feesten en andere partijen
Contact

06 14 79 33 08

info@djslowpoke.com